Acest site utilizează cookies. Prin continuarea navigării pe site vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.

Politica de confidențialitate

Securitatea Datelor Personale

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site sau date privitoare la activitatea desfasurata de catre utilizatori pe acest site.

 
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC STAS COMPUTER SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este furnizarea de bunuri si servicii, garantam ca nu le vom folosi sau prelucra in alte scopuri fara consimtamantul dumneavoastra.
 

SC STAS COMPUTER SRL, care administrează site-ul, a fost înscrisă în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 381446704128.
 

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare emiterii facturilor pentru bunurile livrate / serviciile prestate. Refuzul dvs. determina imposibilitatea livrarii.
 

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: la solicitarea autoritatilor publice fiscale.
 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.
 

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in alte state. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
 

Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra contului si parolei asociate accesului la serviciile site-ului, conditionate de logare. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, STAS COMPUTER SRL nu isi asuma nicio responsabilitate fata de consectintele care pot aparea. Daca utilizatorul constata o utilizare neautorizata a contului său, trebuie sa anunte STAS COMPUTER SRL in cel mai scurt timp.
 

Pentru orice lamuriri, va asteptam cu un mesaj la adresa comenzi@stascomputer.ro.

Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal ANSPDCP

SC STAS COMPUTER SRL, care administrează site-ul, a fost înscrisă în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 381446704128.